Gereedschappen

Gereedschappen

Voor diverse fabricageprocessen is het maken van de juiste gereedschappen cruciaal. De specialisten van de gereedschapsmakerij weten snel wat er gemaakt moet worden om tot het juiste resultaat te komen. In onze eigen productiefaciliteit met modern machinepark maken en bewerken wij producten met verspaningstechnieken zoals CNC frezen, draaien, slijpen of draadvonken.

Wij staan uitgebreid stil bij het gewenste eindproduct en de beoogde toepassing hiervan. Daarbij laten we ons graag door u uitdagen! We hebben jarenlange ervaring in het vervaardigen van uiteenlopende gereedschappen om onder meer te ponsen, knippen, zetten en rolvormen. U weet welk gereedschap u wilt? Onze engineers denken graag met u mee over het ontwerp. U geeft aan welke bewerking u zoekt voor uw product? We ontwikkelen graag uw nieuwe gereedschap op maat.

Vervolgens produceren wij alles tot op de micrometer nauwkeurig in onze eigen productiefaciliteit. Zo bent u verzekerd van een consistente hoge kwaliteit van uw fabricageproces, binnen de gewenste marges. Ook voor vervanging en onderhoud van gereedschappen kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op voor uw vragen of een prijsopgaaf.