Over ons

Over ons

KS Manufacturing Technology is als zelfstandige onderneming opgericht in 2020. Onze bedrijf is een dochteronderneming van KS Industries, een bedrijvengroep met ruim 45 jaar ervaring in het ontwerpen, fabriceren en bouwen van innovatieve staalconstructies.

Wij beheersen productieprocessen tot in de puntjes en nemen de eindklant – de afnemer die het eindproduct toepast – altijd als uitgangspunt. We excelleren in het bouwen van machines en het ontwerpen van productielijnen voor complexe bewerkingen en hoge volumes. KS Manufacturing Technology is meer dan alleen een machinebouwer. We optimaliseren, verbeteren en innoveren, met oog op de gehele keten. Dit betekent dat naast sturen op kostenbeperking en snelheid, we altijd voor ogen houden dat de eindgebruiker altijd het product krijgt dat hij wilt.

Onze grote drijfveer is het continu verbeteren van uw producten en processen. Graag bijten wij ons vast in complexe vraagstukken. Wilt uw ontdekken hoe wij uw productieproces optimaal kunnen inrichten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.