Werken bij KS Manufacturing Technology

Werken bij KS Manufacturing Technology

DE BAAN DIE JE ÉCHT WILT

Werken bij KS Manufacturing Technology betekent aan boord komen van een familiebedrijf dat vastbesloten is de wedstrijd te winnen. Vanuit Moerdijk zorgen we overal voor tevreden klanten. Dit doen we door eigenwijs te zijn en klantgerichte oplossingen te bedenken en te maken waarmee onze klanten het verschil kunnen maken. Met eigen ontwikkelde state of the art machines, eigen toolings én met onze eigen handen. Topkwaliteit waarmee we de afgelopen jaren hard zijn gegroeid. En we groeien door!

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN? 
Werken bij KS Manufacturing Technology betekent onderdeel worden van een sterk en hecht team. Je gaat met ons meegroeien en meehelpen om onze grote ambities te realiseren. We werken daarbij commercieel en professioneel, met oog voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

SOLLICITEER NU!
Heb je ambitie, hou je van aanpakken en wil je met ons meegroeien? We nodigen je van harte uit om te solliciteren. Kijk bij de vacatures of jouw functie ertussen zit.

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Ben je technisch of commercieel sterk, of heb je veel logistieke ervaring? Neem dan voor een vrijblijvende kennismaking contact op met KS Works, onze recruitmentorganisatie via 0168 - 386 240. Of stuur je open sollicitatie met je C.V. via e-mail naar info@ksworks.nl.